top of page
Image by Carolin Thiergart

Onze Projecten

Wat gebeurt er wanneer gedreven leden van de Junior Kamer Walcheren samenkomen? Inspirerende projecten worden tot leven gebracht! Ontdek op deze pagina de diverse initiatieven en activiteiten waarmee we een positieve impact willen maken op Walcheren en daarbuiten. Van gemeenschapsprojecten tot educatieve workshops en meer: hier zie je onze inzet in actie. 

Copy of Foto's Rally 2023_38_edited.jpg

Rally van Walcheren

2024

Op zaterdag 13 April wordt de tweede editie van de ‘Rally van Walcheren’ gereden. De Rally van Walcheren is een eendaagse rally voor het goede doel. Een leuke rally met diverse stoppunten waardoor de deelnemers verzekerd zijn van een route door het prachtige Zeeuwse landschap. 

De inschrijvingen zijn geopend! 

2023

Kerstactie: De Wensboom

Op zaterdag 9 december 2023 brengt Junior Kamer Walcheren feestelijke vreugde naar Middelburg met een unieke kerstactie. We zullen op de Langevielebuitenbrug samenwerken om kerstbomen te verkopen en een speciale 'Wensboom' op te zetten. Hier kunnen bezoekers hun kerstwensen delen en donaties doen voor een goed doel.

Kerstactie 2023.png

2023

Image by Lucas Degenhardt

Rally van Walcheren

JCI Walcheren organiseert deze eerste editie van de Rally van Walcheren en steunt daarbij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dit is een eendaagse rally langs de hoogtepunten van het Zeeuwse eiland Walcheren. De rally vond plaats op zaterdag 4 maart. Tijdens de middag was het genieten van de omgeving op Walcheren, hapjes en drankjes en goed gezelschap. De rally werd feestelijk afgesloten met een borrel en een prijsuitreiking.

2022

Speeltuin van Epenpark

In samenwerking met de lokale gemeenschap hebben wij van de Junior Kamer Walcheren onlangs een belangrijke bijdrage geleverd aan de veiligheid van een geliefde speeltuin in de buurt. Door bomen te verwijderen, hebben we ruimte gemaakt voor een gloednieuw hekwerk. Dit hekwerk zorgt niet alleen voor een betere bescherming van de speeltuin, maar draagt ook bij aan een veiligere speelomgeving voor onze kinderen. 

717F5DAA-0B6B-4F30-84EF-EA967E40C166.jpeg
bottom of page